Google Maps Mobiel

Google Maps Mobiel L1 2.3.2

De kaarten van Google op je mobiele telefoon

Uitmuntend
8

Google Maps for mobile kan niet meer gedownload worden. Je kan Google Maps nog steeds op je mobiele apparaat gebruiken door voor de web-app te kiezen.

Google Maps is een waar begrip op menig mobiel apparaat. Met de gratis software (en een dikke internetverbinding) lokaliseer je restaurants, bezienswaardigheden en natuurlijk 'reguliere adressen'.

Uiteraard beschikt ook deze versie over straat- en satellietbeelden. Heb je een snelle verbinding dan verschijnen de straten razendsnel op je scherm maar er is meer! Google Maps is een ijzersterke routeplanner en geeft ook op deze mobiele versie helder advies.

Google Maps Mobiel is uiteraard op Java-telefoons even wennen, je hebt namelijk te maken met een klein scherm. Toch werkt de zoomfunctie prima en is zelfs Streetview op postzegelformaat beschikbaar. Qua functionaliteit doet deze versie dus niet onder voor die op meer flitsende telefoons.

Google Maps Mobiel is een effectieve reisgezel, waarmee je navigeert en altijd beschikking hebt over kaarten. Ben je vaak online (let op je abonnementskosten!) dan is dit dé manier om snel plaatsen of personen te vinden.

Meeste downloads Browsers voor java

Meer
Google Maps Mobiel

Download

Google Maps Mobiel L1 2.3.2

Beoordelingen about Google Maps Mobiel

  • door Anonymous

    Werkt dit programma ook met een bluetooth muis?.
    Ik heb geen (mobile) internet verbinding. Werkt dit programma o...   Meer